Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tulajdonrészt szeretne volt felesége egymillió dollárt (230 millió forintot) érő cipőkollekciójából egy Wall Street-i üzletember, aki bírósági keresetében arra hivatkozott, hogy válása idején nem - Bulvár magazin
részletek »

A volt férj most tulajdonrészért pereskedik: egy millió dolláros cipőkollekció, amit eltitkolt a feleség

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A volt férj most tulajdonrészért pereskedik: egy millió dolláros cipőkollekció, amit eltitkolt a feleség
A volt férj most tulajdonrészért pereskedik: egy millió dolláros cipőkollekció, amit eltitkolt a feleség
Tulajdonrészt szeretne volt felesége egymillió dollárt (230 millió forintot) érő cipőkollekciójából egy Wall Street-i üzletember, aki bírósági keresetében arra hivatkozott, hogy válása idején nem tudott a nagy értékű gyűjteményről.
A pert indító Daniel Shark szerint felesége, Beth 1200 pár cipőből álló kollekcióját New York-i lakásuk egy titkos szobájában tartotta, amiről ő csak a 2009-ben lezajlott 3,25 millió dolláros válópert követően szerzett tudomást - ismertette kedden a The Daily Telegraph online kiadása.

A fantasztikus cipőkollekcióból nagyjából 700 pár származik Christian Louboutin műhelyéből, akinek vörös talpú lábbelijei páronként akár négyezer dollárt (920 ezer forintot) is kóstálnak. Shark felesége "műtárgyaknak" tekinti a francia tervező cipellőit, és fenntartás nélküli rajongását mi sem jelzi jobban, mint hogy a márkanevet magára is tetováltatta.
Hirdetés

A 42 éves nő új philadelphiai otthonában négy szobában őrzi gyűjteményét, a legbecsesebb darabokat kóddal nyíló helyiségben tartja. A honlap szerint a legértékesebb darab Elizabeth Taylor egykori cowboycsizmája, amelyet Shark asszony üvegtárolóban helyezett el, és a színésznő fotóját is mellé akasztotta.

A pókerjátékos asszony nevetségesnek minősítette, hogy volt férje ne tudott volna a cipőkről, és arról, hogy a közös hálószobájukhoz tartozott egy gardrób. Mint mondta: felveszi a harcot pereskedő férjével.

Beth Shark egyébként tagadta, hogy cipőfüggő lenne. Nem kényszeresen, hanem tudatosan szerzi be a cipőket - magyarázta.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - cipőkollekció, pereskedik, egy millió dollár
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-27 09:53:11
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü