Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fákat csavart ki és épületeket rongált meg a hétfő esti vihar országszerte - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-vel kedd reggel. - Bulvár magazin
részletek »

A tegnapi vihar fákat döntött ki, házakat rongált meg

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A tegnapi vihar fákat döntött ki, házakat rongált meg
A tegnapi vihar fákat döntött ki, házakat rongált meg
Fákat csavart ki és épületeket rongált meg a hétfő esti vihar országszerte - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-vel kedd reggel.
Hajdú Márton elmondta: több mint száz esetben kellett a tűzoltóknak a vihar miatt valamely helyszínre kivonulniuk az országban.

A legtöbb bejelentést - több mint negyvenet - Baranya megyéből kapták, de Tolna megyében is húsz-harminc, Bács-Kiskun megyében pedig harminc-negyven esetben kellett intézkedniük.

Elsősorban a kidőlt fák okoztak problémát, illetve a vihar több épületben is kárt tett; személyi sérülésről nem érkezett bejelentés - tette hozzá.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy Budapesten csak egyszer kellett kivonulniuk a vihar miatt: a XIV. kerületben egy fa kettéhasadt és autókat, illetve egy kerítést rongált meg. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.
- MTI -
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - vihar, tűzoltók, katasztrófavédelem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-05 12:04:37
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü