Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A James Bond-sztár Daniel Craig is szerepel George Clooney új második világháborús drámájában, amelyben a nácik által ellopott műkincsek után folyik a kutatás. - Bulvár magazin
részletek »

A Skyfall után Daniel Craig szerepet kapott Clooney új filmjében is

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Skyfall után Daniel Craig szerepet kapott Clooney új filmjében is
A Skyfall után Daniel Craig szerepet kapott Clooney új filmjében is
A James Bond-sztár Daniel Craig is szerepel George Clooney új második világháborús drámájában, amelyben a nácik által ellopott műkincsek után folyik a kutatás.
Clooney nemcsak rendezi a The Monuments Men című filmet, amelyben szerepel is, de a forgatókönyvet is ő írta megtörtént események alapján. A dráma arról az amerikai és brit férfiakból és nőkből álló csoportról szól, amelynek tagjai életük kockáztatásával kutatták fel a nácik által elrabolt műkincseket, hogy megmentsék azokat a pusztulástól - írta a The Guardian című brit újság online kiadása.


A sztárszereposztásban Daniel Craigen, a 007 - Skyfall című legújabb Bond-epizód főszereplőjén kívül a tavalyi Oscar-nyertes Jean Dujardin, továbbá Cate Blanchett, Bill Murray és John Goodman is helyet kapott. Clooney az amerikai hadsereg tisztjét, George Stout restaurátort alakítja, aki műkincsek tízezreit szerezte vissza a náciktól. Blanchett a francia ellenállásban dolgozó Rose Valland művészettörténészt játssza.
Hirdetés

Clooney, aki Grant Heslovval együtt jegyzi a forgatókönyvet, Robert Edsel The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History című kötetét használta a forgatókönyv alapjául.

A film produkciós munkái 2013 márciusában kezdődnek, a forgatás Németországban, Ausztriában, Párizsban és Angliában zajlik majd.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Daniel Craig, George Clooney, film, Skyfall
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-03 08:53:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü