Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport-, zenei és családi napot szervez ismert táncos fellépők részvételével a Szabadtéri Sportok Egyesülete Soul Of The Game címmel szombaton, a budapesti Pillangó Parkban. - Bulvár magazin
részletek »

A Quantum XXL, a Face Team és az Appril Project is fellép szombaton a Pillangó Parkban

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Quantum XXL, a Face Team és az Appril Project is fellép szombaton a Pillangó Parkban
A Quantum XXL, a Face Team és az Appril Project is fellép szombaton a Pillangó Parkban
Sport-, zenei és családi napot szervez ismert táncos fellépők részvételével a Szabadtéri Sportok Egyesülete Soul Of The Game címmel szombaton, a budapesti Pillangó Parkban.
A rendezvényen fellép a Quantum XXL és a legnagyobb brit tehetségkutatóban elsöprő sikert arató akrobatikus kosárlabdacsapat, a FACE TEAM is, valamint részt vesz az eseményen Hanga Ádám magyar válogatott kosárlabdázó, a spanyol élvonalbeli Manresa egyik legjobb játékosa is - adták hírül közleményben a szervezők.

A nap délelőtt fél 10-kor megnyitóval kezdődik, majd kosárlabda-bajnokságokkal folytatódik. Ezt követik a táncos bemutatók az Appril Project és a Quantum XXL csoportok előadásában, majd fél 4-kor kerül kézállás Guinness-rekordkísérletére kerül sor. Ezután break jam selejtezőt rendeznek, majd a Face Team akrobatikus kosárlabda-bemutatója és újabb táncos produkciók következnek. A kosárlabdadöntők után a napot Sub Bass Monster koncertje zárja.
Hirdetés

A Britain's Got Talent brit tehetségkutató showműsor idei sorozatában indult a nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat, amely az elődöntőig jutott. Ez igen nagy szó, tekintettel arra, hogy az előzetes válogatókra 70 ezren jelentkeztek. A Face Team kosárlabdás show-ja hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind a zsűri körében. A csapat tagjai a színpadon felállított kisebb kosárlabdapályán szinte a fizika törvényeit meghazudtoló légi akrobatamutatványokat adtak elő, dobbantó segítségével több méter magasra ugrottak, és szaltók, pörgések közepette dobálták a kosárba a labdát. A magyar csapat végül az utolsó elődöntőn nem kapott elég közönségszavazatot ahhoz, hogy a döntőbe kerüljön.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Quantum XXL, Face Team, Appril Project, Soul Of The Game
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-08 12:06:45
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü