Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villamossal és egy másik járművel ütközött egy autó szombat délelőtt Budapesten, a Múzeum körúton, majd átszakította a Magyar Nemzeti Múzeum kerítését, és az udvaron, a parkolóban állt meg. - Bulvár magazin
részletek »

A Múzeumkertben landolt egy autó miután villamossal ütközött - fotók

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Múzeumkertben landolt egy autó miután villamossal ütközött - fotók
A Múzeumkertben landolt egy autó miután villamossal ütközött - fotók
Villamossal és egy másik járművel ütközött egy autó szombat délelőtt Budapesten, a Múzeum körúton, majd átszakította a Magyar Nemzeti Múzeum kerítését, és az udvaron, a parkolóban állt meg.
A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Csillag Melinda elmondta: a gépkocsi szabálytalanul, a villamossíneken akart befordulni a Bródy Sándor utcába, ekkor ütközött egy villamossal, majd a megpördült jármű nekiütközött egy személyautónak is. A gépkocsi ezt követően átszakította a múzeum kerítését, és az udvaron állt meg.
Hirdetés

Az MTI helyszínről származó információja szerint a szabálytalanul kanyarodó gépkocsi a múzeum kerítését betörve összetörte a sorompót is.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
- MTI -
Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó mellett a Magyar Nemzeti Múzeum udvarán 2012. október 27-én. A gépkocsi szabálytalanul, a villamossíneken akart befordulni a Múzeum körútról a Bródy Sándor utcába, ekkor ütközött egy villamossal, majd a megpördült jármű nekiütközött egy személyautónak is, majd a múzeumkertben állt meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Személyautó alkatrészei és rendszámtáblája látható egy villamos előtt a Múzeum körúton 2012. október 27-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - múzeumkert, villamos, autó, ütközött, baleset
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-27 13:40:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü