Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Továbbra sem találják azt a hivatásos rendőrt, aki ellen azért van érvényben elfogatóparancs, mert a gyanú szerint szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen megkéselt és viperával többször - Bulvár magazin
részletek »

A gödöllői késelő-viperás rendőrt még mindig keresik: helikoptert és kutyákat is bevetettek

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A gödöllői késelő-viperás rendőrt még mindig keresik: helikoptert és kutyákat is bevetettek
A gödöllői késelő-viperás rendőrt még mindig keresik: helikoptert és kutyákat is bevetettek
Továbbra sem találják azt a hivatásos rendőrt, aki ellen azért van érvényben elfogatóparancs, mert a gyanú szerint szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen megkéselt és viperával többször megütött egy férfit - közölte a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője csütörtökön az MTI-vel.
Szende Gyula elmondta, hogy F. I.-t, a Készenléti Rendőrség tagját nagyon sok helyen keresték: a gödöllői lakásán, ismerősei, barátai körében, szinte mindenütt, ahol elvileg fellelhető lenne.

Helikoptert és kutyákat is bevetettek a rendőrök, egyelőre hiába.

Mivel az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfinak szabadsága leteltével, szeptember 25-én kellene jelentkeznie a munkahelyén, a nyomozók bíznak abban, hogy addigra előkerül - tette hozzá a vezető ügyész.
Hirdetés

Mint mondta, szerda reggel óta a szórakozóhelyen tartózkodók közül nagyon sok tanút meghallgattak, s a sértettet is kikérdezték, de a jelenleg is zajló tanúkihallgatásokról a nyomozás érdekében nem kívánnak nyilatkozni.

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetőjének korábbi tájékoztatása szerint F. I. egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával. A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott.

A könnyű sérüléseket szenvedett sértettet - akinek a nyakát is érte szúrás - kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - gödöllő, rendőr, késelés, vipera, bozótvágó kés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-09-20 14:30:09
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü