Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Feleségével vagy barátnőjével nézi a futball Európa-bajnokság mérkőzéseit a magyar férfiak csaknem 40 százaléka - derült ki egy felmérésből, amelynek eredményeit az MTI-hez is eljuttatták. - Bulvár magazin
részletek »

A férfiak többsége minden programját a meccseknek rendeli alá az Európa-bajnokság alatt

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A férfiak többsége minden programját a meccseknek rendeli alá az Európa-bajnokság alatt
A férfiak többsége minden programját a meccseknek rendeli alá az Európa-bajnokság alatt
Feleségével vagy barátnőjével nézi a futball Európa-bajnokság mérkőzéseit a magyar férfiak csaknem 40 százaléka - derült ki egy felmérésből, amelynek eredményeit az MTI-hez is eljuttatták.
Míg a 18-55 éves férfiak közül csupán minden tizedik tévézik hétköznapokon a barátaival, az Eb-meccsek kedvéért hatszor ennyien ülnek barátaikkal a képernyő elé valamelyikük lakásában, a válaszadók 39 százaléka pedig feleségével vagy barátnőjével nézi otthon a meccset.

A döntő az összes meccshez képest is sokkal inkább közösségi esemény: tíz férfi közül hat a barátaival együtt szeretné nézni a mindent eldöntő összecsapást; 47 százalékuk pedig nyilvános helyen, másokkal együtt szurkolva követi majd az utolsó meccset - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet felméréséből.
Hirdetés

A férfiak háromnegyede minden programját a meccseknek rendeli alá, azaz élőben akarja követni a viadalt. A megkérdezettek 10 százaléka valamilyen formában rögzíti a mérkőzéseket: közülük a legnagyobb arányban azért tesznek így, hogy a nekik megfelelő időpontban ülhessenek szurkolni a képernyő elé. A rögzítést tervezők harmada azért veszi fel az egyes meccseket, hogy többször is visszanézhesse.

A felmérés szerint az Európa-bajnokság férfi közönségének 60 százaléka a magyar csapat távollétében is talál magának kedvencet. A legnépszerűbbek a címvédő spanyolok, őket a németek követik.

Az összegzés felidézi: közvetlenül a kontinensviadal előtt a magyar férfiak 73 százaléka tervezte, hogy valamilyen gyakorisággal követi az összecsapásokat; a reprezentatív felmérés az ő meccsnézési szokásaikat vizsgálta.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - futball, európa-bajnokság, magyar férfiak
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-27 14:52:03
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü