Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyors válásában egyezett meg Nigella Lawson, a világhírű tévészakács és férje, Charles Saatchi milliárdos műgyűjtő. - Bulvár magazin
részletek »

A botrány után gyors válásban egyezett meg Nigella Lawson, a világ leghíresebb szakácsnője és milliárdos férje

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A botrány után gyors válásban egyezett meg Nigella Lawson, a világ leghíresebb szakácsnője és milliárdos férje
A botrány után gyors válásban egyezett meg Nigella Lawson, a világ leghíresebb szakácsnője és milliárdos férje
Gyors válásában egyezett meg Nigella Lawson, a világhírű tévészakács és férje, Charles Saatchi milliárdos műgyűjtő.
A váláshoz vezető botrány a múlt hónapban robbant ki, amikor a házaspár egy előkelő londoni étterem teraszán összeveszett, és Saatchi a vita hevében torkon ragadta feleségét.

A pillanatot lekapta egy lesipuskás fotós, és a képek az egész világsajtót bejárták.

Saatchi ugyan azóta is tagadja, hogy tényleges bántalmazásról lett volna szó - állítja, hogy csak egy "játékos kézmozdulatot" tett, amelynek "egy állókép teljesen helytelen értelmezést adott" -, ám az ügy hatósági eljárásig fajult, és a 70 éves üzletembert rendőrségi figyelmeztetésben részesítették.
Hirdetés

Nigella Lawson - akinek édesapja, Nigel Lawson a nemrég elhunyt Margaret Thatcher néhai miniszterelnök pénzügyminisztere volt az 1980-as években - előző házasságából született két gyermekével együtt már kiköltözött a Chelsea kerületben emelkedő, 12 millió fontra (4,2 milliárd forintra) becsült értékű londoni családi otthonból, és Saatchi a múlt héten a brit sajtóval közölte, hogy hivatalosan is elválnak.

Hétfőn ismertté vált az is, hogy megállapodásra jutottak a "gyors és baráti" válásról, és arról is, hogy egyikük sem támaszt anyagi követeléseket a másikkal szemben.

A házaspár közös vagyona becslések szerint 150 millió font (52 milliárd forint), jóllehet ebben nincs benne Saatchi hozzávetőleg 200 millió font értékűre taksált műgyűjteménye.

A válási procedúra a Saatchi nevében kiadott hétfői szóvivői közlemény szerint várhatóan még ebben a hónapban lezajlik.

Nigella Lawson a londoni válóperes ügyvédi szakma legnagyobb nevét, Fiona Shackletont kérte fel jogi tanácsadójának; Saatchi magát képviseli a válási procedúra során.

Fiona Shackleton mások mellett Károly trónörököst is képviselte a néhai Diana hercegnővel 1996-ban megvívott válási csatában, néhány éve pedig Sir Paul McCartneyt, a Beatles egykori basszusgitárosát és dalszerzőjét szabadította meg második feleségétől, Heather Millstől, mégpedig - Sir Paul szempontjából - a vártnál jóval olcsóbban. Ezért annak idején meg is kapta a magáét: a válási végzés kihirdetése után, még a bírósági tárgyalóteremben Heather Mills nyakon öntötte egy kancsó vízzel.

Nigella Lawson és Charles Saatchi szeptemberben ünnepelte volna 10. házassági évfordulóját.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Nigella Lawson, Charles Saatchi, szakácsnő, botrány, válás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-16 09:36:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü