Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy súlyos sérült a fővárosi Bérkocsis utcai taxis balesetben. A taxiba rohant a szabálytalanul közlekedő személyautó. A taxi a boltban landolt. - Bulvár magazin
részletek »

A boltban kötött ki a taxi egy súlyos karambol következtében

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A boltban kötött ki a taxi egy súlyos karambol következtében
A boltban kötött ki a taxi egy súlyos karambol következtében
Egy súlyos sérült a fővárosi Bérkocsis utcai taxis balesetben. A taxiba rohant a szabálytalanul közlekedő személyautó. A taxi a boltban landolt.
Becsapódott egy boltba egy szabályosan közlekedő taxi egy ütközés során kedden a főváros VIII. kerületében; a balesetben egy járókelő súlyosan megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.


A karambol a Bérkocsis és a Víg utca kereszteződésében történt: egy szabályosan haladó taxiba oldalról belerohant egy személyautó. Az ütközés erejétől a taxi megperdült és egy üzletbe csapódott, ahol éppen nem tartózkodott senki, egy arra haladó gyalogos azonban a járdán súlyos sérülést szenvedett.
- MTI -
Hirdetés
Boltba csapódott egy ütköző taxi a Józsefvárosban Boltba csapódott egy ütköző taxi a Józsefvárosban
Taxi áll egy üzlethelyiségben a főváros VIII. kerületében, a Bérkocsis és a Víg utca kereszteződésében 2012. augusztus 7-én. A szabályosan haladó taxiba oldalról belerohant egy személyautó. Az ütközés erejétől a taxi megperdült és egy üzletbe csapódott, ahol éppen nem tartózkodott senki, egy arra haladó gyalogos azonban a járdán súlyos sérülést szenvedett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - taxi, baleset, bérkocsis utca
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-07 13:50:40
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
he06292012-08-07 18:11:09 | #43
he0629

Nem bolt, hanem egy vállalkozó irodája.

Tuti menü