Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bankot rabolt, majd a pénz egy részét szétosztotta a járókelők között egy férfi Ukrajnában, a Krím-félszigeten lévő Szimferopolban - hozta nyilvánosságra csütörtökön az ukrán média. - Bulvár magazin
részletek »

A bankrabló bemutatkozott: Mihály arkangyal vagyok

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A bankrabló bemutatkozott: Mihály arkangyal vagyok
A bankrabló bemutatkozott: Mihály arkangyal vagyok
Bankot rabolt, majd a pénz egy részét szétosztotta a járókelők között egy férfi Ukrajnában, a Krím-félszigeten lévő Szimferopolban - hozta nyilvánosságra csütörtökön az ukrán média.
A 34 éves férfi - akit még aznap elfogtak - Mihály arkangyalként mutatkozott be a rendőröknek. A hatóságok közlése szerint a testére filctollal fura jelek voltak festve.

A bankrablás közben egyébként semmilyen fegyver vagy más veszélyes tárgy nem volt nála. A pénztárosnőt azzal fenyegette meg, hogy betöri a fejét, ha nem adja oda neki a kassza tartalmát. Az ijedt banki alkalmazott 20 ezer hrivnyát (600 ezer forint) adott át neki. A pénzintézetből kilépve a férfi osztogatni kezdte az arra járók között a rabolt pénzt.

Állítólag aznap több másik bankot és pénzváltót megpróbált kirabolni, de nem járt sikerrel, mert az ottani alkalmazottak nem ijedtek meg a fenyegetésétől.
Hirdetés

Az arkangyal bankrablót a helyi pszichiátriai intézetbe szállították kivizsgálásra.

Az utóbbi napokban ez már a második furcsa rablás a Krími Autonóm Terület fővárosában: március 26-án este egy ismeretlen boszorkányjelmezbe öltözve rabolt ki egy élelmiszerboltot, a kasszából 320 hrivnyát zsákmányolva.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - bankrabló, mihály arkangyal, ukrajna
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-05 14:05:27
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü