Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest – Információnk szerint az RTL Klub már 2012 tavaszán tárgyalt Kovács Ákossal (45), hogy üljön be Malek Miklós (38) helyére, és legyen az X-Faktor című tehetségkutató mentora. - Bulvár magazin
részletek »

20 millió forintot kért Ákos a mentorságáért

Bulvár Magazin - megszínesítjük a napjaid! A világ földi csillagaival, sztárjaival örülhetsz már nálunk is minden nap. Öröm, bánat, kacagás hullámzik oldalainkon, de mindenképpen színesben. Bulvárkodj velünk, mert bulvárkodni jó!
Bulvár magazin
Itt vagy: Bulvár magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
20 millió forintot kért Ákos a mentorságáért
20 millió forintot kért Ákos a mentorságáért
Budapest – Információnk szerint az RTL Klub már 2012 tavaszán tárgyalt Kovács Ákossal (45), hogy üljön be Malek Miklós (38) helyére, és legyen az X-Faktor című tehetségkutató mentora.
Tíz milliót ajánlottak neki, de Ákos húszat kért, és úgy tűnt, nem fog engedni, ami kényelmetlen helyzetet eredményezett. Malekre ugyanis produceri megbízások vártak Los Angelesben, és idegesítette a bizonytalanság - mesélte az RTL Klub egyik neve elhallgatását kérő munkatársa, aki arról is tájékoztatott, Ákos az utolsó utáni pillanatban végül mégis elfogadta a csatorna tíz millió forintos ajánlatát.


Ekkorra viszont már meghosszabbították Malek szerződését, aki végig is csinálta az X-Faktor tavalyi szériáját, és elégedett volt a javadalmazással.
Hirdetés

Ákos állítólag azért ragaszkodott a 20 millióhoz, mert tavaly nagyot emelkedett az árfolyama.

A Sziget fesztiválon hozzávetőleg 35, a soproni Volt fesztiválon nagyjából 12, a Balaton Soundon pedig közel 15 millió forintot fizettek a koncertjeiért (igaz, ezekből a bevételekből ki kellett fizetnie a közreműködőket is), ehhez jött a 12,9 millió forintos pénzjutalommal járó Kossuth-díj.

Ezzel a presztízzsel idehaza már a legfelső kategóriába lépett, Ákos és megkérte az árát, ami jogában is állt.

Mivel azonban végül belement az X-Faktor készítőinek 10 millió forintos ajánlatába, most könnyebb az RTL Klub tárgyalási pozíciója.

A témával kapcsolatban kerestük Ákost és az RTL Klubot, de nyilatkozni egyik fél sem kívánt.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - X-Faktor, RTL Klub, Ákos, pénz, mentor, Malek Miklós
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-24 09:46:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü