Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Quart - Velvet [4. oldal]
részletek »

Bulvár képes leírás: Quart - Velvet [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 72 db
Quart

Quart

Zenei hírek, pletykák, bulvárhírek a Jazz, Pop, Rock, Elektronikus zene világából. Kizárólag a megfigyelő nézőpontján múlik, hogy mit tekint zajnak vagy zenének. A két fogalom nem zárja ki egymást: bizonyos körülmények között a zene is lehet zaj (például rockzenei koncert átszűrődő hangjai, mikor aludni szeretnénk), máskor a hétköznapi értelemben vett zajt is zeneként értelmezhetjük (vonat ritmikusan zakatoló hangjai, patadobogás). Mindkét csoportba tartozhatnak a természet hangjai, de bizonyosan az emberi beszéd is.

Rockháló

Rockháló

Rockháló - Minden ami a rock világában történt. Pletykák, hírek... A zenének többféle alkalmazási területe van, ahol nem veszít jellemzőiből, hanem más hasonló célú kifejezési formához társul (mozgásművészetek, színház, film, képzőművészet, irodalom), vagy pedig egy más terület veszi segítségül igénybe úgy, hogy valamelyik jellemzőjét kiemeli (sport, zeneterápia vagy disco, politika), de nem szünteti meg.

Rolling Stone - angol

Rolling Stone - angol

A zenei hordozók egyik legrégebbike az agyagcső, mely érdekes kiképzésének köszönhetően alkalmas volt arra, hogy egyenletes sebességgel forgatva azt egy tű rezgéseket karcoljon az agyaggal bevont felületre. Az egész felvevő szerkezetet leegyszerűsítve egy nagy hangszedő tölcsér, az ahhoz erősített tű és a forgatómehanika alkotta, amelynek tengelyére erősítették az agyaggal bevont csövet. A tölcsér hangszedő és erősítő szerepet játszott, a tű pedig a tölcsérből átvett rezgéseket karcolta rezegve az agyagba. A vinyl lemez csak bő 15 évvel ezután jelent meg mint hanghordozó. Ez egy eleinte sellakból, majd sztirolból készült korong, mely barázdák segítségével őrizte meg a zenét. Manapság a zenét megvásárolhatjuk CD-lemez, MP3 fájl formájában, előfizethetünk műholdas rádióadásra (ahol csak az általunk kiválasztott stílusú zenét közvetítik), illetve ezek egy részéhez ingyenesen is hozzájuthatunk.

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Splash News Online

Splash News Online

The word 'paparazzi' is an eponym originating in the 1960 film La dolce vita directed by Federico Fellini. One of the characters in the film is a news photographer named Paparazzo (played by Walter Santesso). In his book Word and Phrase Origins, Robert Hendrickson writes that Fellini took the name from an Italian dialect that describes a particularly annoying noise, that of a buzzing mosquito. In his school days, Fellini remembered a boy who was nicknamed 'Paparazzo' (Mosquito), because of his fast talking and consonant blurs (unknown), a name Fellini later applied to the fictional character in La dolce vita. This version of the word's origin has been strongly contested. For example, in an interview with Fellini's screenwriter Ennio Flaiano, he said the name came from a southern Italy travel narrative by Victorian writer George Gissing, 'By the Ionian Sea.' The book, published in 1901, gives the name of a hotel proprietor, Signor Paparazzo. He further states that either Fellini or Flaiano opened the book at random, saw the name, and decided to use it for the photographer. This story is documented by a variety of Gissing scholars and in the book 'A Sweet and Glorious Land: Revisiting the Ionian Sea' (St. Martin's Press, 2000) by John Keahey.

Stop

Stop

A Stop internetes hírportál napjainkban már a hazai média - kiemelten az online piac - egyik meghatározó szereplője lett. Három éve - új szakmai, újságírói csapattal és tulajdonosi körrel - megújult újságunk oldalolvasottsága mára már a folyamatos, dinamikus növekedésével meghaladta a napi 1.500.000 oldalletöltést, látogatóink száma pedig átlépte a napi 180.000 -t. Újságunk nem kiadvány, vagy szolgáltatói csoport tagja, így eredményeinket az erős olvasói célcsoportot képviselő ESOMAR A,B: kategóriában (54%) kizárólag a STOP.HU hírújság éri el. Tartalmi sikerünket támasztja továbbá alá, hogy folyamatosan növekvő napi látogatói adatainkból olvasóink több mint 80%-a rendelkezik felső, vagy középfokú végzettséggel. Újságunk a hiteles és gyors tájékoztatáson alapul. Célunk, hogy a tartalmi minőség megtartása mellett minél jobban tudjuk kiszolgálni az olvasói igényeket, ezzel folytatva az eddigi töretlen piaci növekedésünket. Természetesen folyamatosan fejlesztjük a STOP.HU -t és ennek érdekében figyeljük látogatóink demográfiai összetételét is a legnagyobb magyarországi intézetek segítségével (pl. Medián;Webaudit;NRC Kutatóintézet). Portálunk hitelességét, naprakész tájékoztatását saját riportereink, újságíróink biztosítják, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a legérdekesebb hírek leggyorsabban a STOP.HU oldalára kerüljenek.

Story

Story

Sztárok, sztorik egy kattintásnyira! A legnagyobb és legolvasottabb magyar sztárportál! Hírek, videók, friss információk sztárokról, celebekről! A StoryOnline naprakész, exkluzív híreket tartalmazó és a nőket nap mint nap foglalkoztató témákat feldolgozó, képekkel és videókkal gazdagon illusztrált női portál, melyen kiemelt szerepet kapnak a hazai és külföldi hírességek életével foglalkozó írások. Az ízléses, könnyen fogyasztható, izgalmas és szórakoztató portál, egyéni hangnemének, igényes dizájnjának és változatos képi világának köszönheti egyedi megjelenését, ami a látogatószám folyamatos emelkedésében is megmutatkozik. Havonta csaknem 650 000 egyedi látogatót vonz az oldal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bulifotók

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bulifotók

Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei, sporthírei, bulifotók - Szabolcs Online. A kereskedelmi rádiók és televíziók világában a bulvárjellegű híradások uralják a média fogyasztói piacának több mint a felét. Az új évezredtől, az Internet terjedésével párhuzamosan, a nyomtatott sajtó példányszámának folyamatos csökkenése mellett szinte csak a bulvárlapok tudták példányszámukat megtartani, sőt néhány esetben növelni. Ennek tudatában az amúgy mértékadó, úgynevezett komoly lapok is bizonyos fokú arculatváltásra kényszerültek. Ez egyrészt például a tördelési stílus megváltoztatásában, vagy színes szabadidős mellékletek kiadásában muatatkozik meg, másrészt nagyobb teret szentelnek a könnyed, népszerű, mondhatni bulváros híreknek is.

Taxi Driver Movie

Taxi Driver Movie

Celeb Nip Slip, Celeb Upskirt, and other Pictures THEY don't want YOU to see! In 1999, the Oriental Daily News of Hong Kong was found guilty of "scandalizing the court", an extremely rare criminal charge that the newspaper's conduct would undermine confidence in the administration of justice.[3] The charge was brought after the newspaper had published abusive articles challenging the judiciary's integrity and accusing it of bias in a lawsuit the paper had instigated over a photo of a pregnant Faye Wong. The paper had also arranged for a "dog team" (slang for paparazzi in the Chinese language) to track a judge for 72 hours, to provide the judge with first-hand experience with what paparazzi do.

The Daily Record

The Daily Record

Angol szárhírek, pletykák, bulvárhírek. Anglia igen gazdag kulturális értékekben, mely magában foglalja mind a régmúlt örökségeit, mind az új értékeket. Anglia modern kultúráját néha nehéz külön jellemezni, vagy akárcsak tisztán elkülöníteni az Egyesült Királyság jellemzőitől. Létezik mégis valamiféle önálló történelmi, tradicionális angol kultúra sajátos regionális jellegzetességekkel. Anglia kulturális öröksége kormányzati tényező, tekintettel a fontos helytörténeti értékeket képviselő épületek és területek hangsúlyozottan lelkiismeretes felügyeletére. A British Múzeum, a Brit Könyvtár és a Nemzeti Galéria a világ egyik legnagyobb gyűjteményével rendelkezik.

Hirdetés
The Grumpiest sztár blog

The Grumpiest sztár blog

Aki blogot kíván indítani, választhat a számos szolgáltató által kínált ingyenes vagy fizetős megoldás közül, de saját maga is üzemeltethet blogmotort, amelyből több nyílt forráskódú, ingyenes megoldás is létezik. A weblogok gyakran frissített oldalak, melyek más cikkekre mutatnak a weben, gyakran megjegyzésekkel és azonos oldalon megtalálható cikkekre mutató linkekkel. Egy weblog egyfajta folytonos utazás egy emberi útikönyvvel, akit megismersz. Sok útikönyvből lehet választani, és mindegyiknek saját olvasótábora van. Bajtársiasság és együttműködés van a weblogokat vezető emberek között. Mindenfajta struktúra, gráf, gyűrű stb. szerint mutatnak egymásra - mondta Dave Winer, aki az egyik legkorábbi, máig író blogger.

The Sun

The Sun

The Sun is a monthly American magazine of essays, interviews, short stories, poems, and photography. The Sun is independent and free of advertising. Founded in 1974 by Sy Safransky, who first sold the magazine on the streets of Chapel Hill, North Carolina, today The Sun is a national publication with nearly 70,000 subscribers in the U.S. and around the world. Writing from The Sun has won the Pushcart Prize; been featured on National Public Radio; and appeared in Best American Essays and Best American Short Stories anthologies. Upon presenting The Sun its Alternative Press Award for General Excellence, Utne Reader said: 'No other magazine provides quite the same atmosphere of intimacy as The Sun. It's a magazine completely unlike any other, always personal, always meaningful, always unexpected.'

The Superficial

The Superficial

A rövidebb verziót (blog) Peter Merholz alkotta meg 1999 áprilisában vagy májusában a weblog we blog alakra bontásával. Ezt a főnév rövidebb alakjaként és igeként is értelmezték. A használata 1999-ben terjedt el, amit a közel azonos időben megjelenő első dedikált blogfarm-oldalak megjelenése tovább népszerűsített. Evan Williams és Meg Hourihan Pyra Labs nevű vállalata megjelentette a Bloggert, amit a Google 2003-ban felvásárolt. 2003 márciusában az Oxford English Dictionary már tartalmazta a weblog, weblogolás, weblogoló szavakat.

Tiniszáj bulvár

Tiniszáj bulvár

A Tiniszáj tinikkel, fiatalokkal foglalkozó internetes magazin. Minden olyan téma (tini sztárok, szerelem, szex, divat, szépségápolás, suli, munka, ajánló) megtalálható benne mely a tiniket foglalkoztathatja. Emellett kiemelt szolgáltatásunkban a fiatalok segítséget kaphatnak szakszerű szakértőktől. Ugyanakkor találhatnak maguknak diákmunkát, korrepetáló tanárt, és nem utolsó sorban a Pasivadászban fiatal srácokkal is ismerkedhetnek.

Titok Blog - Napiász Online

Titok Blog - Napiász Online

SztárBlog - Titok Blog - Egy közismert személyiség írja, arc, név és nem nélkül egy éven keresztül. Találdi ki, hogy ki írja, óriási nyeremények. A blogolás és a civil média nagy lendületet kapott a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után. Az eseményeket megíró civil tudósítók, a terrorizmus elleni háború témáját megbeszélő webnaplók, és a veszteségek feldolgozásában segítő blogok komoly figyelmet kaptak. A kezdetben az Instapundithoz hasonló jobboldali blogokat vonzó témában hamarosan megjelentek a baloldali álláspontot képviselő bejegyzések is, így 2003-ban a Forbes Magazin már a tág értelemben vett "háborús blogokról" közölhetett cikket. Az egyik legelső alkalom, amikor megmutatkozott, hogy a blogok képesek jelentős hatást kifejteni a blogoszférán és a neten túl is, Trentt Lott bukásának ügye. Lott Strom Thurmond előtti tisztelgésként rasszista kijelentéseket tett, ennek nyomán bloggerek korábbi Lott-idézetekkel bebizonyították, hogy nem egyedi esetről volt szó, valamint közreműködtek az ügy napirenden tartásában, amely végül - a hagyományos sajtóban is elterjedve - Lottot a szenátusi többség vezetőjének pozíciójából való lemondásra kényszerítette. 2002-re a blogolás tömegjelenséggé vált, megjelentek az eszközök használatáról és a tartalom létrehozásáról szóló útmutatók, és az egyszerűen kezelhető blogszoftverek is.

Tolna megyei bulifotók

Tolna megyei bulifotók

Fiatalos hangvétel, minden eddiginél gyorsabb híradás. Ez a Teol, a Tolnai Népújság lapcsalád legújabb tagja. - A Tolnai Népújság a múlt, a jelen és jövő, és a lapcsalád legújabb tagja a Teol a jövő. Az új internetes oldal lépést tart, illetve bizonyos szempontból meg is előzi korát. Az olvasók egy része nem naprakész szeretne lenni, hanem percről percre új információkat kíván befogadni. A teol erénye a gyorsaság és az események nyomon követése. - A teol más mint egy száraz híroldal. Más a címekben, az oldal felépítésében és a különböző témákban is. Ez egy valóban interaktív oldal, ahol fórumozni lehet, hozzászólni, véleményt mondani. Áttekinthetőbb, jobban elkülönülnek a helyi, illetve az országos hírek. A címek figyelemfelkeltők, de nem félrevezetők. - A teol fontos szerepe van a képeknek. Egy kiállítás, vagy ülés képei ugyanúgy megtalálhatók, ahogy a bulifotók, sportesemények fotói. A megye legszebb, legbátrabb lányait mutatja be a teol -LÁNY rovat, ahová folyamatosan lehet jelentkezni. Megméretni és nyerni, ez a kihívás. - A teol speciális rovata a BORBAN AZ IGAZSÁG. Tolna megye és Szekszárd, a bor fellegvára, így nem kell magyarázni, hogy miért. - A teol -n fontos szerepe van a sportnak, az NB I-től a legalacsonyabb osztályú sporteseményekig mindenről beszámol.

Újság - magazin

Újság - magazin

Az újság oldalon megtalál mindent, ami az újságokkal kapcsolatos. Az oldalon megismerkedhet Állat magazinokkal, Autós magazinokkal, Férfi magazinokkal, Gasztronómiai újságokkal, Helyi újságokkal, Külföldi lapokkal, Napilapok, Női magazinokkal, Online hírújságokkal, Online Női Magazinokkal, Sport újságokkal, Szakmai újságokkal, Számítástechnikai újságokkal, Tinimagazinokkal, TV - Rádió műsorújságokkal. Tudnivalókat, információkat szolgáltató honlapok között válogathat. Újság - magazin , Online újságok, magazinok, napilapok gyűjteménye, minden, ami újság

Velvet

Velvet

Az Index 2002 szeptemberében indította útjára a Velvet.hu magazint. A népszerű, könnyed témákkal, praktikus tanácsokkal és komolyabb kérdésekkel egyaránt foglalkozó kiadvány ma a CEMP-portálcsoport egyik legdinamikusabban fejlődő tagja. A Velvet sem nélkülözi az Indexre jellemző ironikus hangvételt, legyen szó akár a sztárok világáról, akár a divatról, a szépségápolásról, az emberi kapcsolatokról vagy éppen a szexről. A legnagyobb hazai sztáradatbázis, a HCDB (Hungarian Celeb Database) mellett a Velvet erős "baba-mama vonallal" és interaktív elemekkel büszkélkedik.

Tuti menü