Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mirror - Popoholic [3. oldal]
részletek »

Bulvár képes leírás: Mirror - Popoholic [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 72 db
Mirror

Mirror

Nagy Britanniai friss sztárhírek. Fővárosa London volt a Brit Birodalom központja, maga az ország pedig az ipari forradalom bölcsője. Anglia volt az első iparosodott ország és a Royal Society, az Egyesült Királyság tudományos akadémiájának otthona, mely a modern kísérletezésen alapuló tudományok megalapítója volt. Szintén ide köthető az első parlamenti demokrácia megalakulása és egyéb, a jogrendszert, közigazgatást érintő újítások is. Az Angol Királyság 1707. május 1-jéig különálló államot alkotott, ekkor azonban politikai unióra lépett a Skót Királysággal, megalakítva Nagy-Britanniát (a Walesi Hercegség már ezt megelőzően is Angliához tartozott). A brit szó eredete a kelta pretani volt, mely szigetlakókat jelent.

Mozinet

Mozinet

A filmszínház vagy közkeletűbb nevén mozi filmek nyilvános, nagyobb közönség előtti vetítésére alkalmas helyszín, többnyire egy épületen belül lévő termek csoportja vagy különálló épület, ritkábban szabadtéri mozi vagy egyszerűen szabadon álló vetítővászon, kivetítő. A többnyire homorúan emelkedő padlóra rögzített vagy mobil széksorokon, esetleg erkélyen helyet foglaló közönséggel szemben található a hatalmas vetítővászon, erre vetíti a vetítőgép a befűzött kópia képsorait. A 2000-es évektől egyre szélesebb körben terjed a digitális mozitechnika, amely szükségtelenné teszi a film fizikai forgalmazását-kezelését és így megoldást nyújt a kópiahiányra is. k A filmszínházakat jellemzően szolgáltatóipari vállalkozásként üzemeltetik, azaz a közönség mozijegy vásárlása ellenében tekintheti meg a kiválasztott filmet. Egy részük jól körülhatárolható közönséget céloz meg üzletpolitikájával és ennek megfelelően alakítja a vetített filmek műsorrendjét (premier- és utánjátszó mozik, művészfilmeket vetítő artmozik, örökzöldeket játszó nosztalgiamozik, pornómozik stb.). Speciális filmszínháztípusok a panorámavetítőivel a kupolája belső palástjára ismeretterjesztő, főleg csillagászati filmeket vetítő planetárium; az IMAX rendszerű térhatású filmek vetítésére alkalmas 3D-mozi; a szabadtéri autósmozi, ahol a nézők autóikban ülve kísérhetik figyelemmel a filmet; a szervezeti.

Mozipremierek

Mozipremierek

Mozipremierek DVD megjelenések és Blu-ray kiadások filmelőzetes, filmes hírek és kritikák minden mennyiségben. Filmadatbázis képtár trailer és szereplőlista. Filmkereső és színészkereső. Filmpremierek, mozifilmek és tvfilmek, filmsorozatok ismertetői

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
MTI - Magyar Távirati Iroda

MTI - Magyar Távirati Iroda

Magyar Távirati Iroda, Magyarország nemzeti hírügynöksége. Friss hírek belföld, külföld, gazdaság, sport és kultúra világából. A Magyar Távirati Iroda (rövidítve MTI) magyar hírügynökség, amelynek fő feladata a sajtó friss hírekkel való ellátása. Elnökét a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki. Két országgyűlési gyorsíró, Maszák Hugó és Egyesy Géza 1880. november 23-án beadvánnyal fordult Tisza Kálmán miniszterelnökhöz, amelyben távirataik számára díjmentességet kértek hírügynökségük felállítása érdekében. A magyar kormány 1880. december 28-i ülésén a kérés teljesítéséhez hozzájárult. Az uralkodó, Ferenc József a jegyzőkönyvet 1881. januárjában látta el kézjegyével. Az iroda tevékenységét 1881. márciusában kezdte meg.

MTV (Music Television)

MTV (Music Television)

A Music Television egy amerikai zenei televíziós csatornahálózat, amelynek székhelye New York. Az adót 1981. augusztus 1-jén kezdték sugározni az Egyesült Államokban. Az MTV eredetileg zenei klipeket, videókat sugároz, sokféle műfajban. (pl: pop, rock, R&, dance stb.) Ezek mellett zenei műsoraival elsősorban a fiatalokat célozza meg. Sugárzása óta az MTV forradalmasította a zeneipart. A szlogenjei beágyazódtak az emberek tudatába és a műsorvezetői is egy-egy stílust képviselnek. Elősegítették vagy még jobban megszeretették a fiatalokkal a zenét, s még eladhatóbbá tették a zene és lemezkészítés világát. Nagyon sok mai híresség is nagyra értékeli és támogatja az MTV munkáját. A csatorna születésével a 80-as években létrehozta a zenés videoklip műfaját. Az USA-ban nagyon sok testvércsatornát indított, valamint több díjátadót is meghonosított szerte a világban. Többek között a Magyarországon is fogható MTV Hits, MTV Two, MTV Dance és VH-1 csatornákat is.

Music - magyar zenei portál

Music - magyar zenei portál

Music - magyar és külföldi zenészek, együttesek legfrissebb pletykái, hírei. Az olyan hangkombinációkat, amelyek ugyan tudatosan jönnek létre, de konkrét üzenetük van (vagyis valamilyen cselekvésre ösztönöznek), általában nem nevezzük zenének. Kizárólagos céljuk a figyelem felkeltése. (Autóduda, dallamkürtök, szirénák, telefon, ébresztőóra, tömegközlekedés felhívó hangjelzései, rádióadók szignáljai, áruhoz kapcsolt dallamok, templomi harang, egykoron a vadászok vagy a katonák kürtjelei stb.)

New York Daily News

New York Daily News

A nemzetközi New York-i média a világ néhány legrangosabb újságát, legnagyobb forgalmazó intézményét, legprofitálóbb televízióállomásait és legnagyobb stúdióit biztosítja. New York az Egyesült Államok legnagyobb médiapiaca, továbbá a világ legfőbb műsor-, zenei-, újság- és könyvterjesztője. A négy legnagyobb zenestúdió-vállalat közül háromnak itt van a székhelye. Itt készül a független amerikai filmek egy harmada és több, mint 200 újságnak és 350 magazinnak van irodája a városban. A könyvipar 25 000 embert foglalkoztat. New York globális televíziózási-, hirdetői-, zenei-, írott sajtó- és könyvterjesztési központ, továbbá a legnagyobb észak-amerikai médiapiac Los Angeles, Chicago és Toronto után. Néhány média-összetömörülés is megfigyelhető a városban, azaz az intézmények közvetlen szomszédok egymással, így a Time Warner, a News Corporation, a Hearst Corporation és a Viacom. A világ nyolc legsikeresebb reklámügynöksége közül hét székel New Yorkban. A három nemzeti, napi rendszerességgel megjelenő újság közül kettőt írnak a városban: a The Wall Street Journalt és a The New York Times-t. A szenzációhajhász napilapok királyainak a The New York Daily News és a The New York Post számít, amit Elexander Hamilton alapított 1801-ben. A város 270 nemzetiségi újságot és magazint ad ki több, mint negyven nyelven. Az El Diario La Presna New York legnépszerűbb spanyol nyelvű napilapja.

New York Post

New York Post

Az újságolvasás folyamatos csökkenése miatt még a nagyvárosokban is csak egy napilap maradt forgalomban. Ezek közül New York kivétel, ami a tíz legolvasottabb újság közül négy székhelye: The New York Times (1,1 millió példányszám), The New York Daily News (795 000 példányszám), The New York Post (650 000 példányszám) illetve a The Wall Street Journal (2,1 millió példányszám), ami az egész világra kiterjedő üzleti ügyeket tartalmazza, továbbá ez az Egyesült Államok második legolvasottabb újsága. Az El Diario La Prensa (265 000 példányszám) New York legnépszerűbb spanyol napilapja és a legrégebbi újság Amerikában. Vannak még különböző, egyes városrészekre specializálódott lapok is, mint például a The Brooklyn Daily Eagle és a The Staten Island Advance. Az ingázók legkedveltebb napilapja az amNewYork, a Hoy és a Metro.

Paparazzi fotók sztárokról

Paparazzi fotók sztárokról

Rengeteg paparazzi fotó sztárokról: színészekről, énekesekről, sportolókról, írókról. A sztár, eredeti jelentése alapján csillag, fényesen ragyogó csillag. Általában olyan személyt neveznek így, aki maradandó alkotásai vagy népszerűsége révén örökké a filmművészet, a zeneművészet, vagy általánosságban az előadó- és alkotóművészet egén ragyog. Ebből következően beszélünk filmcsillagról, sztárzenekarról, médiasztárról. A sztárok felkapott, ideálként tisztelt, rajongásig szeretett művészek, akik a csillagok magasságához hasonlítható, a rajongók számára szinte elérhetetlen minőségű életet élnek.

Hirdetés
Partyanimals

Partyanimals

Partyanimals.hu- Sztárok, bulizásáról, szórakozásáról készült fotók, videók. Az utcán és kávéházakban olvasható, gyorsan avuló sajtótermékeknél szinte követelmény volt a közérthetőség, a gyors tájékoztatás és a végletes egyszerűsítés. A napi pletykákat azonnal továbbítani kellett; az elsőség a pletykák és értesülések terjesztésében pedig közvetlen, gyors anyagi hasznot hozott. Az olvasóközönség megszerzésében fontos szerepet játszott a hírlapi kacsa, vagyis az álhírek terjesztése is. A húszas-harmincas években még léteztek a bulvár világára szakosodott olyan tényfeltáró, oknyomozó újságírók, akik nem titkoltan abból éltek, hogy bizonyos társaságbeli információkat nem (!) hoztak nyilvánosságra, s amiért az úgynevezett célszemélytől kértek - és nem ritkán kaptak is - anyagi ellenszolgáltatást.

Partyfotók és képek országosan

Partyfotók és képek országosan

Az interaktív anyagokért a Partynews.hu szerkesztőség felelősséget nem vállal. Partykon készült partyfotók,partyképek várnad rád! Tekintsd meg partyphoto galériáinkat, a bulikon készült partyképeinket!

Partypeople

Partypeople

Partypeople - Sztárok, ismert emberek szórakozásáról készült nyilvános fotók, videók, érdekességek. A nemzetközi piacot referenciaként tekintve azzal a szándékkal került elindításra, hogy a szórakoztató fiatalokat és a szórakozási lehetőségeket egy egyedi, kötetlen álláspontból mutassa be. Az oldal tartalmi pillérei: rendezvények képes bemutatása-a stáb által meglátogatott rendezvények beszámolói, középpontban a résztvevőkkel, kulturális programajánló, közösségi és klub szolgáltatások ingyenes regisztráció, e-mail fiók, képfeltöltési lehetőség, fórum, chat magazin - zenei hírek, interjúk, divat-fotósorozatok játékok archivum (cikk, kép, video). Látogatói: 16-36 év közötti szórakozást kedvelő fiatalok.

People

People

People (original name People Weekly) is a weekly American magazine of celebrity and human-interest stories, published by Time Inc. As of 2006, it has a circulation of 3.75 million and revenue expected to top $1.5 billion. It was named "Magazine of the Year" by Advertising Age in October 2005, for excellence in editorial, circulation and advertising. People ranked #6 on Advertising Age's annual "A-list" and #3 on Adweek's "Brand Blazers" list in October 2006. The magazine runs a roughly 50/50 mix of celebrity and human-interest stories. People's editors claim to refrain from printing pure celebrity gossip, enough so to lead celebrity publicists to propose exclusives to the magazine, evidence of what one staffer calls a "publicist-friendly strategy." People has a website, http://www.people.com, which focuses exclusively on celebrity news. In February 2007, the website drew 39.6 million page views "within a day" of the Golden Globes. However "the mother ship of Oscar coverage" broke a site record with 51.7 million page views on the day after the Oscars, beating the previous record set just a month before from the Golden Globes. People is perhaps best known for its yearly special issues naming "Most Beautiful People", "The Best Dressed", and "The Sexiest Man Alive".

Perez Hilton

Perez Hilton

Since 2004, Hollywood's most hated website has been delivering the juiciest celebrity gossip. The blog is The go-to source for daily happenings in Hollywood. Written by the internet's most notorious gossip columnist, Perez Hilton (Mario Lavandeira).

Pink Blogja

Pink Blogja

Alecia Beth Moore, művésznevén Pink (1979. szeptember 8., Doylestown, Pennsylvania ) kétszeres Grammy-díjas amerikai énekes, színész és dalszerző, akit 2000-től napjainkig a legsikeresebb énekesnők között tartanak számon. Első albuma, a Can't Take Me Home és első kislemeze, a There You Go R& stílusú volt és a LaFace Recordsnál jelent meg és csak mérsékelt sikerett aratott. 2001-ben Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában énekelte fel a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta, és amiért megkapta első Grammy-díját. Harmadik, Try This című lemezét kisebb siker fogadta, azonban az ezen szereplő Trouble című dallal szintén Grammy-díjat nyert. 2001-ben jelent meg második, már pop/rock stílusú albuma, Missundaztood címmel, ami az eddig legtöbb példányszámban elkelt albuma. Kis szünet után 2006-ban jelentette meg negyedik lemezét, I'm Not Dead címmel. Előző, kevésbé sikeres lemeze után ezzel ismét az élvonalba került. Számtalan díjat kapott érte, és olyan dalokkal célozta meg a slágerlistákat, mint a Stupid Girls, a Who Knew valamint a U + Ur Hand. Turnéja alkalmával kétszer is ellátogatott Budapestre. Ugyanebben az évben négyéves kapcsolat után összeházasodott a motorversenyző Carey Harttal, ám 2007 végén az újságok szakításukról cikkeztek. 2008 októberében jelent meg ötödik albuma, Funhouse címmel.

Pletyka

Pletyka

Hazai női sztárok, Hazai férfi sztárok, Külföldi női sztárok, Külföldi férfi sztárok. A blogoknál jelentős a hírcsatornák (feedek) használata, amelyek speciális webcímek, és az olvasók számára a feedolvasókon (hírolvasó programokon) keresztül lehetővé teszik a kedvenc blogjaiknak, híroldalaiknak egy helyen való olvasását, illetve az új bejegyzésekről való értesülést. A feedek legelterjedtebb formái az RSS 2.0 és az ATOM 1.0, mindkettő az XML-en alapuló szabvány.

Popoholic

Popoholic

Amerika sztárjainak hírei. Az Egyesült Államok népességnövekedése kiemelkedően magas minden másik fejlett országhoz képest. A minden évben jelentős mértékű bevándorlás mellett magasak a születési és halálozási mutatók, valamint az átlagos gyermekvállalási ráta is magas. Ez a népességnövekedés azonban minden etnikumnál különböző értéket mutat, vonatkozik ez a születésekre és a migrációra egyaránt. 2050-re megváltozhat az ország etnikai megoszlása. Spanyol anyanyelvű lehet az akkori népességnek akár 25%-a is. Az ázsiaiak aránya 7% körül alakulhat. Az afro-amerikaiak aránya valószínűleg nem változik lényegesen a mostanihoz képest, tehát 14% körül lesz. A nem spanyol anyanyelvű fehérek aránya viszont 55% körüli értékre csökkenhet, népességszám alapján viszont a mostanihoz képest biztosan többen lesznek.

Tuti menü