Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Celeb - Mellesleg [2. oldal]
részletek »

Bulvár képes leírás: Celeb - Mellesleg [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 72 db
Celeb villantások

Celeb villantások

A celeb a 21. század első évtizedében divatossá vált, főleg a médiában használatos szó, amely a celebritás (angolul: celebrity) rövidüléséből származik. Elsődleges jelentése: felkapott, ünnepelt híresség. A kifejezés mellékjelentésként azt a tartalmat is hordozza, hogy az ismertség alapja nem (vagy nem szükségszerűen) az illető tudása, ill. egyéb autonóm képessége, hanem egy, a média által róla mesterségesen kialakított kép, amely beépült a fogyasztók (olvasók, nézők) gondolatvilágába. E mellékjelentés nem tagadja, hogy az egyébként celebnek kikiáltott személyek társadalmilag valóban értékes teljesítményt produkálhatnak, csupán arra utal, hogy e produktum nem szükségszerű.

CelebParasite

CelebParasite

A celebek között találunk többek között filmsztárokat, színészeket, sportolókat, énekeseket, popegyüttesek tagjait, tévés személyiségeket, valamint - ritkábban - írókat. Újabban bűnözőket is. A blogok megjelenése óta számos szoftvercsomag jelent meg, amelyek megkönnyítik a blogok létrehozását. A blogoknak helyt adó oldalak és a webes szerkesztést lehetővé tevő webszolgáltatások megszaporodtak. Ilyenek például a GreatestJournal, Pitas, Blogger, LiveJournal és a Xanga.

Cibóka.hu - Friss bulvárhírek - Online

Cibóka.hu - Friss bulvárhírek - Online

Cibóka.hu - Online Bulvár. Friss bulvár hírek percről percre. Folyamatosan frissülő bulvár hírek, információk sztárokról, celebekről, közéleti személyekről..., kendőzetlenül... Magyarország legjobb bulvár internetes oldalai egy helyen, ahol mindenkiről, mindent olvashat... Sztárok, Erotika, Wellness, Életmód, Ezotéria, Gasztro, Utazás, Program/Műsor...

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Csajozós dumák

Csajozós dumák

Ezen az oldalon, rengeteg hasznos információt lehet megtalálni a csajozós dumákkal kapcsolatban. Akár a nő megszólításánál, akár a randin, akár a csókolózásnál akarod használni, hatalmas segítséget tud neked nyújtani. Ha szeretnéd tudni, milyen szöveget mondj amikor meg akarod csókolni a nőt, vagy izgulsz, hogy nem fog sikerülni, itt olyan technikát találhatsz, amivel ez könnyedén fog majd neked menni

Daily Express

Daily Express

Angol pletyka lap. Anglia (angolul England, kiejtése IPA: /ˈɪŋglənd/) a Brit-sziget legismertebb területe, az Egyesült Királyság legnagyobb és legnépesebb országa, egyben az Európai Unió és a NATO tagja. Wales és Skócia határolja, melyek szintén az Egyesült Királyság részei. A többi oldalról tenger veszi körül. Nevét egy germán népcsoportról, az angolokról kapta, akik az 5. és 6. században telepedtek le ezen a területen. Legnagyobb városa London, mely egyben az Egyesült Királyság fővárosa is. Anglia a világ egyik legbefolyásosabb kulturális központja. Innen ered az angol nyelv, az anglikán egyház és az angol jogrendszer, mely számos országban alapul szolgál.

Daily Mail

Daily Mail

The Daily Mail is a British daily tabloid newspaper. First published in 1896 by Lord Northcliffe, it is the United Kingdom's second biggest-selling daily newspaper after The Sun. Its sister paper, The Mail on Sunday was launched in 1982. Scottish and Irish editions of the paper were launched in 1947 and 2006 respectively. The Daily Mail was Britain's first daily newspaper aimed at the newly-literate "lower-middle class market resulting from mass education, combining a low retail price with plenty of competitions, prizes and promotional gimmicks", and the first British paper to sell a million copies a day. It was, from the outset, a newspaper for women, being the first to provide features especially for them, and is still the only British newspaper whose readership is more than 50% female.

Daily Sport and Sunday Sport

Daily Sport and Sunday Sport

The Sunday Sport is a British tabloid newspaper, published by Sport Newspapers, which was established in 1986. It has printed plainly ludicrous stories, such as a double-decker London bus being found frozen in the Antarctic ice, or a World War II bomber found on the moon. Defenders of the paper point out that it is not intended to be taken seriously. Its controversial content also includes a high quotient of softcore female nudity. It has always had a salacious edge, mirroring The Sun's page three, except spread across more of the pages. Since the departure of editor-in-chief Tony Livesey in August 2006, the paper has moved towards more showbiz content spiced with sex, glamour and unique humour. Most issues come with a free gift, whether it is free pints of lager, free downloads, free sex DVDs or even free tomato ketchup squeezy holders. Its publisher is porn magnate David Sullivan. Advertising in the Sunday Sport was once the responsibility of Sullivan's protegee Karren Brady, who went on to become managing director of Birmingham City Football Club. The current editor is Nick Appleyard, appointed in September 2007. Previous editors have included Michael Gabbert and Paul Carter.

Film | Mozi hírek, cikkek, vélemények

Film | Mozi hírek, cikkek, vélemények

Magazinunk célja mindig friss, változatos Filmes, Mozis cikkek és hírek közlése. Számos igényes partnerünk segítségével ezt saját híreink mellett több forrásból táplálkozva tehetjük meg. A filmes cikkek mellett friss filmtrailerek és videók is nézhetőek. A szórakoztató célú tartalmakat több témakörre bontva tesszük közre, jelenleg Film / Mozi hírek, Pankráció /Wrestling hírek és Képregényes hírek kaptak helyet (további témakörök bevezetése várható a jövőben).

Friss bulvár hírek

Friss bulvár hírek

Friss bulvár hírek itthonról. Ha szeretnél értesülni arról, hogy a magyar sztárok kivel kavarnak, hova mentek nyaralni, vagy éppen milyen ruhákban járkálnak, akkor itt a helyed! Kövesd nyomon a hazai sztárok mindennapjait a frisshírek.biz bulvár rovatán keresztül, és garantáltan nem fogsz lemaradni semmiről!

Hirdetés
Gawker

Gawker

This thing looks like that thing, paris hilton, nytbr, polls, peter chernin is flavor flav, literary feuds, pretty people contest, public enemy, riff market, rich people, lower east side, old people, new york times, new york post, news corp., nick sylvester, rose, no man can serve two masters, monty python, russians

Hollywoodtuna

Hollywoodtuna

Paparazzi (singular: Paparazzo) is a term used to refer to photojournalists who specialize in candid, usually unwanted photographs of celebrities, politicians, and other prominent people. Paparazzi tend to be independent contractors unaffiliated with a mainstream media organization. As the lines between celebrity news and hard news become blurred by the major news agencies, the differences between a paparazzo and photojournalist are increasingly difficult to distinguish.

Index - Bulvár

Index - Bulvár

Index - Bulvár hírek, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek, Bulvárhírek a nagyvilágból. Az egykori Internetto munkatársai és a fejlesztési munkáikat végző Inventra Kft. közösen alapították 1999. május 17-én az Index nevű Internetes újságot. A Nyírő András és Uj Péter által fémjelzett csapat újdonságokat kívánt meghonosítani a magyar újságírásban. Az online sajtónak nem volt hazai mintája, sem piaca, így mindennapos tevékenységük lett a szakmai és üzleti úttörés. Tíz év és többszöri tulajdonosváltás után a fő feladatuk ma is a politikai és a közéleti újságírás. A különbség csak annyi, hogy a lap médiapiaci sarokkővé, a cég milliárdos bevételű vállalkozássá vált.

InfoRadió - Bulvár

InfoRadió - Bulvár

Az InfoRádió internetes hírszolgáltatása. Az InfoRádió Magyarország első hírrádiója, amely a hét minden napján 15 percenként jelentkezik friss budapesti, országos és nemzetközi hírekkel. 2000 októberi indulása óta a teljes népesség (25 évnél idősebb lakosság) második leghallgatottabb regionális adója. Az FM 95,8-as frekvencián, Budapesten és 80 km-es körzetében fogható. Az InfoRádió egyik kiemelt műsorának számít az Aréna című interaktív magazin, amelynek naponta egy fontos közéleti személyiség, politikus, gazdasági vezető a vendége, akinek a hallgatók is tehetnek fel közvetlenül kérdéseket.

Juj

Juj

A bulvár, mint fogalom, a mai, média által irányított világ előtt is létezett. Alapja akkor és most is, az emberek pletykák iránti vonzódása. Már azok az ókori falfirkák is bizonyos mértékig ide sorolhatók, amelyekben ismeretlenek leplezetlenül, sokszor megbízásos alapon ábrázolták híres, közismert emberek magatartására vonatkozó ítéleteiket, meglehetősen szabadszájú, obszcén formában.

Magyar Online - mon

Magyar Online - mon

Hírek, pletykák, fotók sztárokról, színészekről, zenészekről, híres emberekről. A középkori kódexek képábrázolásaiba nem egyszer rejtettek világos utalásokat a kor szeméremsértő történéseire. A reneszánsz, majd a felvilágosodás korában megjelent kiadványok között már a kezdetektől találunk közéleti személyiségeket, államférfiakat pletykaszinten kínosan érintő eseményeket. A francia budoárok élénk társasági élete, illetve az azt kiszolgáló, arra épülő, és abból élő kispolgári környezet hamar felismerte a közönség szenzációéhségét, amelyet különböző színvonalú társasági lapok megjelentetésével próbált kielégíteni.

Megasztár

Megasztár

Idén is szemtanúi lehetünk Rúzsa Magdik, Király Viktorok, Caremel-ek és egyéb nagy nevek születésének, ugyanis hamarosan kezdetét veszi a Megasztár, mégpedig a 6. szériával. Ha eddig is követted a tehetségkutató eseményeit, ezúttal se maradj le róla. Ha egyéb háttér információra és friss hírekre is kíváncsi vagy látogasd meg naponta megasztár rajongói oldalunk!

Mellesleg ProgramMagazin

Mellesleg ProgramMagazin

Mellesleg ProgramMagazin - Sztárok, ismert emberek szórakozásáról készült nyilvános fotók. Akár azonnali kezdéssel haladó vagy félprofi fotósokat keresünk partifotózásra. Alapfeltétel: Profi tükörreflexes fényképezőgép, külső vaku, nagylátószögű objektív. Esemény illetve partifotózásban szerzett gyakorlat előnyt jelent. Dinamikus - vidám csapat. Gyors fejlődési lehetőség. Bérezés megegyezés szerint.

Tuti menü