Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bulvár képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 72 db
168 Óra Online

168 Óra Online

168 Óra Online: Bulvár, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közölte.

Bács-Kiskun megyei bulifotók

Bács-Kiskun megyei bulifotók

A Helyi hírek rovat - az egyik legfontosabb tartalom - az Axel Springer helyi hírhálózatának, a Petőfi Népének az információs bázisára épül, de külsős tudósítók is küldenek anyagokat. A legfontosabb eseményeket igyekszünk a történés után a lehető leghamarabb képgalériával együtt feltenni. A helyi oldalak mellett számos általános érvényű cikket, információt, szolgáltatást találhatunk - az AS online-portfólió javából - a bal hasáb rovataiban, míg a felső sorban a fontosabb szórakoztató linkeket emeltük ki. A jobb szélen a legfrissebb bulifotók találhatók, a jobb hasáb tetején található Bulifotó boxból pedig a témát érintő teljes aloldal nyílik meg az egyes klubok néhány korábbi sorozatával. A különböző képgalériák belinkelésének a lényege, hogy nem feltétlenül szükséges weboldalról weboldalra vándorolni, hogy a megye bulikínálatát áttekinthessük. A későbbiekben bővülés is várható, több klub jelezte csatlakozási szándékát. Előbb-utóbb a Beol.hu-hoz, a Békés Megyei Online-hoz hasonlóan az egész megye partiéletét szeretnénk átfogni.

Békés megyei bulifotók

Békés megyei bulifotók

Békés Megye egyik legnézettebb online magazinja. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a régió illetve az ország kiemelkedő szórakoztató portáljává vált. Portálunk havonta 50 000 egyedi látogatást produkál. Látogatóink : 16-32 év közötti szórakozást kedvelő fiatalok akik megközelítőleg átlagosan 30 percet töltenek el portálunkon egy látogatás alkalmával. Portálunk főbb tulajdonságai : Rendezvények képes bemutatása, kulturális programajánló, interjúk, cikkek, megye szépe, közösségi és klub szolgáltatások, ingyenes regisztráció, saját adatlap, képfeltöltési lehetőség, fórum, szavazás, videók.

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Billboard

Billboard

Of all the places on the Internet to perform a music search, there is only one music news magazine designed exclusively for it - Billboard. The music industries leading guide to everything happening on the music scene just gets better and better. Follow the latest artists, trends and music award shows with the in-depth coverage of the music industry that only Billboard can offer.

Blikk

Blikk

A Blikk a svájci Ringier kiadó tulajdonában lévő független magyarországi napilap. Először 1994 márciusában jelent meg, majd 2002-ben utolérte, és megelőzte a Népszabadságot mind példányszámban, mind olvasottság terén, és azóta is Magyarország legolvasottabb napilapja (a második helyen az ingyenes Metropol áll napi 676 ezres, a harmadik helyen pedig a Népszabadság, napi 420 ezres olvasótáborral). 37 ezer előfizetőjével és a napi vásárlókkal együtt a Blikk 2007 harmadik negyedévében naponta átlagosan 244 ezer példányt adott el, mely napi közel 1 milliós olvasóközönséget fed le. Szórakoztató jellegű, könnyed hangvételű cikkei alapján a Blikk a bulvársajtó részét képezi, de a lap híreinek szerkesztésekor a szórakoztatás mellett fontos alapszempontnak tekinti az olvasók általános tájékoztatását lényeges, illetve közszolgálati jellegű eseményekről. Így a sztárvilág újdonságaival foglalkozó cikkek és a terjedelmes sport rovat mellett a politika fontos történései is az újság profiljába tartoznak A Blikk nagy hangsúlyt fektet a tipográfiai elemekre. Figyelemfelkeltő, esetenként színes, messziről jól látható szalagcímek jellemzők, ahol a szöveg és a kép elrendezése segít a cikkek értelmezésében. Továbbá, kiemelt szerepet kap a látvány, a grafikai megjelenés és a fotók. A Blikk 2004-től teljesen színes formában jelenik meg.

Bors

Bors

A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris - és amellett felszínes -, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő közeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszámát, nézettségét) hivatott növelni.

Bulifigyelő - Party Fotók

Bulifigyelő - Party Fotók

PartyFotók, legfrissebb party képek - A sikeres Szexy partisorozat folytatódik, az újabb állomáson a tavaszé és a kivillanó női lábaké a főszerep,minden miniszoknyában érkező hölgynek tequila-val kedveskedünk a bejáratnál a férfiak ajándéka azt hisszük nem kérdéses ;)

Bulvár hírek

Bulvár hírek

Lemaradt valamiről ami bulvárral kapcsolatos? Keresni próbált egy hírt de nem találja?Látogassa meg az oldalunkat és megtalálhatja amit szeretne. A nap összes hírét megtalálja akár hetekre visszamenőleg is. Csak rá kell, hogy keressen a napra ami érdekli az archívumban és azonnal böngészhet a régebbi hírek között, ennek segítségével gyorsan és könnyedén ismerheti meg az elmúlt néhány nap eseményeit.

Bulvár Sport

Bulvár Sport

Bulvár, Sport, Hírességek, Sportolók, Sztárok, Hírek, Bulvárhírek a nagyvilágból. A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris - és amellett felszínes -, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő közeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszámát, nézettségét) hivatott növelni.

Hirdetés
Bulváros

Bulváros

A Bulváros.hu hosszútávú kapcsolatot kíván kialakítani partnereivel, ezért egyedi és kreatív javaslatainkkal, jól bevált módszereinkkel szolgálunk azoknak, akik a Bulváros marketing csapatára bízzák üzleti vállalkozásaikat. Kollégáink szívesen segítenek az éves marketing terv kidolgozásában, kampányok, kommunikációk szervezésében, tervezésében.

Bulvársajtó

Bulvársajtó

A Hóbelevanc oldalon olvastam, hogy elkészűlt az első bulvár hírgeneráló program. Nem hiszem, hogy tudna olyan alacsony szinvonalú cikket készíteni, mint a Fájjon Nekik posztban leírt, de azért talán az ihletet mindenképp megadja leendő bulvár újságíróknak. Szerintem a következő verzió már képes lesz a blikkben az első oldalon szereplő fotóaláírások készítésére, amelyet nagy szeretettel alkalmaznak a félmeztelen lányok képeinél. Ez is megér egy misét, de erről majd egy későbbi posztban.

Bulvártér

Bulvártér

Bulvártér - Az önmagába záródó bulvártér fekete lyukként szippantja magába az ún. valóságot. A TV-műsorokban lazán öltözött, vagy éppen kirívó ruházatú riporterek, harsány, könnyed, viccelődő összekötőszövegek, sűrű kérdőjelek a mondatok végén. Újságokban képregényszerű tördelés, képekbe épülő szövegek, a feliratokat nem ritkán átfedő illusztrációk. A képi megjelenés annyira fontos, hogy értelmetlen és kivehetetlen fotókat is közölnek, például a tettes portréja (közelkép az arcról) homályossá téve, vagy számítógéppel felismerhetetlenül felnagyított, kukkolós képek a hírességek privát életéből és egyéb eseményekről. A bulvár tartalmú híradókban gyors vágások, kiemelt hangsúlyok, sokatmondó de sokat sejtető hallgatások, felcsigázó felvezetések, dinamikus techno-pop, vagy érzelmes aláfestő zene.

Bulvártörténetek - könyvek

Bulvártörténetek - könyvek

Engedjék meg hogy az oldalon található termékek közül egyiket ismertessem és ezzel elképzelést adhassak az oldalon található tartalomról. Ismertető: A show igaz története - A 20 legjobb sztárinterjú '2003. szeptember 18-án lettem a Fábry-show szerkesztője. 2006. szeptember 6-án kellett távoznom. Akkor úgy döntöttem, megírom ezt a könyvet. Minden, amit ezeken a lapokon fognak olvasni, a legjobb tudásom szerint az utolsó szóig igaz.' Gauland Ágnes

Canoe

Canoe

Kanadai bulvár hírek. Kanada (angolul és franciául Canada, ejtése angolul [ˈkænədə], franciául [kanada]) egy ország mely az észak-amerikai kontinens nagy részét lefedi. Az ország területe az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjed, északon pedig a Jeges-tengerig ér. Délen és északkeleten az Amerikai Egyesült Államokkal határos, a két ország közötti határ a világ leghosszabb nem védett határa. Kanada a világ második legnagyobb országa a teljes terület alapján számolva. A napjainkban Kanada által elfoglalt földön évezredekig az őslakosok különböző csoportjai éltek. A 15. század végén a britek és a franciák felfedező utakat indítottak a területre, melyeket később az atlanti parton való letelepedés követett. 1763-ban a parttól nyugatabbra fekvő földek birtoklásáért vívott hétéves háborút követően Franciaország majdnem az összes észak-amerikai gyarmatát elvesztette. 1867-ben három brit gyarmat konföderációjával létrejött Kanada, egy négy tartományból álló, szövetségi alapon szervezett domínium.

Celeb Commando

Celeb Commando

A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban - de nem szükségszerűen - fordított időrendi sorrendben vannak. A blogok többsége nyilvános weblapként működik bármely internethasználó által elérhetően. Az eredeti weblog kifejezés a web és log (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy "binarylog" alak..

Celeb és Bulvár hírek

Celeb és Bulvár hírek

Olvasd el napi frissítésű celeb és bulvár híreinket. Kerülj közelebb kedvenc sztárjaidhoz az oldalon keresztül. Látod őket a TV-ben és hallod őket a rádióban, de mi történt éppen velük? Az oldalon elolvashatod azt a bulvár hírt, mely felborzolta a kedélyeket a mai Magyar bulvárvilágban. Biztos neked is lesz véleményed róla!

Celeb világ villantásai

Celeb világ villantásai

Külföldi és magyar celebek villantásai, celeb hírek, híres celeb képek naponta frissülő portálja. Az oldalon olvashatsz kedvenc celebedről és megnézheted azokat a paparazzi képeket amiket általában a celebek nem raknak a vitrinbe.

Tuti menü