Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai bulvárlapok képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Hazai bulvárlapok - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Hazai bulvárlapok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Blikk

Blikk

A Blikk a svájci Ringier kiadó tulajdonában lévő független magyarországi napilap. Először 1994 márciusában jelent meg, majd 2002-ben utolérte, és megelőzte a Népszabadságot mind példányszámban, mind olvasottság terén, és azóta is Magyarország legolvasottabb napilapja (a második helyen az ingyenes Metropol áll napi 676 ezres, a harmadik helyen pedig a Népszabadság, napi 420 ezres olvasótáborral). 37 ezer előfizetőjével és a napi vásárlókkal együtt a Blikk 2007 harmadik negyedévében naponta átlagosan 244 ezer példányt adott el, mely napi közel 1 milliós olvasóközönséget fed le. Szórakoztató jellegű, könnyed hangvételű cikkei alapján a Blikk a bulvársajtó részét képezi, de a lap híreinek szerkesztésekor a szórakoztatás mellett fontos alapszempontnak tekinti az olvasók általános tájékoztatását lényeges, illetve közszolgálati jellegű eseményekről. Így a sztárvilág újdonságaival foglalkozó cikkek és a terjedelmes sport rovat mellett a politika fontos történései is az újság profiljába tartoznak A Blikk nagy hangsúlyt fektet a tipográfiai elemekre. Figyelemfelkeltő, esetenként színes, messziről jól látható szalagcímek jellemzők, ahol a szöveg és a kép elrendezése segít a cikkek értelmezésében. Továbbá, kiemelt szerepet kap a látvány, a grafikai megjelenés és a fotók. A Blikk 2004-től teljesen színes formában jelenik meg.

Bors

Bors

A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris - és amellett felszínes -, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő közeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszámát, nézettségét) hivatott növelni.

Bulváros

Bulváros

A Bulváros.hu hosszútávú kapcsolatot kíván kialakítani partnereivel, ezért egyedi és kreatív javaslatainkkal, jól bevált módszereinkkel szolgálunk azoknak, akik a Bulváros marketing csapatára bízzák üzleti vállalkozásaikat. Kollégáink szívesen segítenek az éves marketing terv kidolgozásában, kampányok, kommunikációk szervezésében, tervezésében.

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Juj

Juj

A bulvár, mint fogalom, a mai, média által irányított világ előtt is létezett. Alapja akkor és most is, az emberek pletykák iránti vonzódása. Már azok az ókori falfirkák is bizonyos mértékig ide sorolhatók, amelyekben ismeretlenek leplezetlenül, sokszor megbízásos alapon ábrázolták híres, közismert emberek magatartására vonatkozó ítéleteiket, meglehetősen szabadszájú, obszcén formában.

Story

Story

Sztárok, sztorik egy kattintásnyira! A legnagyobb és legolvasottabb magyar sztárportál! Hírek, videók, friss információk sztárokról, celebekről! A StoryOnline naprakész, exkluzív híreket tartalmazó és a nőket nap mint nap foglalkoztató témákat feldolgozó, képekkel és videókkal gazdagon illusztrált női portál, melyen kiemelt szerepet kapnak a hazai és külföldi hírességek életével foglalkozó írások. Az ízléses, könnyen fogyasztható, izgalmas és szórakoztató portál, egyéni hangnemének, igényes dizájnjának és változatos képi világának köszönheti egyedi megjelenését, ami a látogatószám folyamatos emelkedésében is megmutatkozik. Havonta csaknem 650 000 egyedi látogatót vonz az oldal.

Újság - magazin

Újság - magazin

Az újság oldalon megtalál mindent, ami az újságokkal kapcsolatos. Az oldalon megismerkedhet Állat magazinokkal, Autós magazinokkal, Férfi magazinokkal, Gasztronómiai újságokkal, Helyi újságokkal, Külföldi lapokkal, Napilapok, Női magazinokkal, Online hírújságokkal, Online Női Magazinokkal, Sport újságokkal, Szakmai újságokkal, Számítástechnikai újságokkal, Tinimagazinokkal, TV - Rádió műsorújságokkal. Tudnivalókat, információkat szolgáltató honlapok között válogathat. Újság - magazin , Online újságok, magazinok, napilapok gyűjteménye, minden, ami újság

Velvet

Velvet

Az Index 2002 szeptemberében indította útjára a Velvet.hu magazint. A népszerű, könnyed témákkal, praktikus tanácsokkal és komolyabb kérdésekkel egyaránt foglalkozó kiadvány ma a CEMP-portálcsoport egyik legdinamikusabban fejlődő tagja. A Velvet sem nélkülözi az Indexre jellemző ironikus hangvételt, legyen szó akár a sztárok világáról, akár a divatról, a szépségápolásról, az emberi kapcsolatokról vagy éppen a szexről. A legnagyobb hazai sztáradatbázis, a HCDB (Hungarian Celeb Database) mellett a Velvet erős "baba-mama vonallal" és interaktív elemekkel büszkélkedik.

Tuti menü