Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvárblog képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Bulvárblog - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Bulvárblog
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bulvársajtó

Bulvársajtó

A Hóbelevanc oldalon olvastam, hogy elkészűlt az első bulvár hírgeneráló program. Nem hiszem, hogy tudna olyan alacsony szinvonalú cikket készíteni, mint a Fájjon Nekik posztban leírt, de azért talán az ihletet mindenképp megadja leendő bulvár újságíróknak. Szerintem a következő verzió már képes lesz a blikkben az első oldalon szereplő fotóaláírások készítésére, amelyet nagy szeretettel alkalmaznak a félmeztelen lányok képeinél. Ez is megér egy misét, de erről majd egy későbbi posztban.

Bulvártér

Bulvártér

Bulvártér - Az önmagába záródó bulvártér fekete lyukként szippantja magába az ún. valóságot. A TV-műsorokban lazán öltözött, vagy éppen kirívó ruházatú riporterek, harsány, könnyed, viccelődő összekötőszövegek, sűrű kérdőjelek a mondatok végén. Újságokban képregényszerű tördelés, képekbe épülő szövegek, a feliratokat nem ritkán átfedő illusztrációk. A képi megjelenés annyira fontos, hogy értelmetlen és kivehetetlen fotókat is közölnek, például a tettes portréja (közelkép az arcról) homályossá téve, vagy számítógéppel felismerhetetlenül felnagyított, kukkolós képek a hírességek privát életéből és egyéb eseményekről. A bulvár tartalmú híradókban gyors vágások, kiemelt hangsúlyok, sokatmondó de sokat sejtető hallgatások, felcsigázó felvezetések, dinamikus techno-pop, vagy érzelmes aláfestő zene.

Celeb Commando

Celeb Commando

A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban - de nem szükségszerűen - fordított időrendi sorrendben vannak. A blogok többsége nyilvános weblapként működik bármely internethasználó által elérhetően. Az eredeti weblog kifejezés a web és log (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy "binarylog" alak..

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Csajozós dumák

Csajozós dumák

Ezen az oldalon, rengeteg hasznos információt lehet megtalálni a csajozós dumákkal kapcsolatban. Akár a nő megszólításánál, akár a randin, akár a csókolózásnál akarod használni, hatalmas segítséget tud neked nyújtani. Ha szeretnéd tudni, milyen szöveget mondj amikor meg akarod csókolni a nőt, vagy izgulsz, hogy nem fog sikerülni, itt olyan technikát találhatsz, amivel ez könnyedén fog majd neked menni

Gawker

Gawker

This thing looks like that thing, paris hilton, nytbr, polls, peter chernin is flavor flav, literary feuds, pretty people contest, public enemy, riff market, rich people, lower east side, old people, new york times, new york post, news corp., nick sylvester, rose, no man can serve two masters, monty python, russians

Megasztár

Megasztár

Idén is szemtanúi lehetünk Rúzsa Magdik, Király Viktorok, Caremel-ek és egyéb nagy nevek születésének, ugyanis hamarosan kezdetét veszi a Megasztár, mégpedig a 6. szériával. Ha eddig is követted a tehetségkutató eseményeit, ezúttal se maradj le róla. Ha egyéb háttér információra és friss hírekre is kíváncsi vagy látogasd meg naponta megasztár rajongói oldalunk!

Perez Hilton

Perez Hilton

Since 2004, Hollywood's most hated website has been delivering the juiciest celebrity gossip. The blog is The go-to source for daily happenings in Hollywood. Written by the internet's most notorious gossip columnist, Perez Hilton (Mario Lavandeira).

Pink Blogja

Pink Blogja

Alecia Beth Moore, művésznevén Pink (1979. szeptember 8., Doylestown, Pennsylvania ) kétszeres Grammy-díjas amerikai énekes, színész és dalszerző, akit 2000-től napjainkig a legsikeresebb énekesnők között tartanak számon. Első albuma, a Can't Take Me Home és első kislemeze, a There You Go R& stílusú volt és a LaFace Recordsnál jelent meg és csak mérsékelt sikerett aratott. 2001-ben Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában énekelte fel a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta, és amiért megkapta első Grammy-díját. Harmadik, Try This című lemezét kisebb siker fogadta, azonban az ezen szereplő Trouble című dallal szintén Grammy-díjat nyert. 2001-ben jelent meg második, már pop/rock stílusú albuma, Missundaztood címmel, ami az eddig legtöbb példányszámban elkelt albuma. Kis szünet után 2006-ban jelentette meg negyedik lemezét, I'm Not Dead címmel. Előző, kevésbé sikeres lemeze után ezzel ismét az élvonalba került. Számtalan díjat kapott érte, és olyan dalokkal célozta meg a slágerlistákat, mint a Stupid Girls, a Who Knew valamint a U + Ur Hand. Turnéja alkalmával kétszer is ellátogatott Budapestre. Ugyanebben az évben négyéves kapcsolat után összeházasodott a motorversenyző Carey Harttal, ám 2007 végén az újságok szakításukról cikkeztek. 2008 októberében jelent meg ötödik albuma, Funhouse címmel.

Pletyka

Pletyka

Hazai női sztárok, Hazai férfi sztárok, Külföldi női sztárok, Külföldi férfi sztárok. A blogoknál jelentős a hírcsatornák (feedek) használata, amelyek speciális webcímek, és az olvasók számára a feedolvasókon (hírolvasó programokon) keresztül lehetővé teszik a kedvenc blogjaiknak, híroldalaiknak egy helyen való olvasását, illetve az új bejegyzésekről való értesülést. A feedek legelterjedtebb formái az RSS 2.0 és az ATOM 1.0, mindkettő az XML-en alapuló szabvány.

Hirdetés
Popoholic

Popoholic

Amerika sztárjainak hírei. Az Egyesült Államok népességnövekedése kiemelkedően magas minden másik fejlett országhoz képest. A minden évben jelentős mértékű bevándorlás mellett magasak a születési és halálozási mutatók, valamint az átlagos gyermekvállalási ráta is magas. Ez a népességnövekedés azonban minden etnikumnál különböző értéket mutat, vonatkozik ez a születésekre és a migrációra egyaránt. 2050-re megváltozhat az ország etnikai megoszlása. Spanyol anyanyelvű lehet az akkori népességnek akár 25%-a is. Az ázsiaiak aránya 7% körül alakulhat. Az afro-amerikaiak aránya valószínűleg nem változik lényegesen a mostanihoz képest, tehát 14% körül lesz. A nem spanyol anyanyelvű fehérek aránya viszont 55% körüli értékre csökkenhet, népességszám alapján viszont a mostanihoz képest biztosan többen lesznek.

The Grumpiest sztár blog

The Grumpiest sztár blog

Aki blogot kíván indítani, választhat a számos szolgáltató által kínált ingyenes vagy fizetős megoldás közül, de saját maga is üzemeltethet blogmotort, amelyből több nyílt forráskódú, ingyenes megoldás is létezik. A weblogok gyakran frissített oldalak, melyek más cikkekre mutatnak a weben, gyakran megjegyzésekkel és azonos oldalon megtalálható cikkekre mutató linkekkel. Egy weblog egyfajta folytonos utazás egy emberi útikönyvvel, akit megismersz. Sok útikönyvből lehet választani, és mindegyiknek saját olvasótábora van. Bajtársiasság és együttműködés van a weblogokat vezető emberek között. Mindenfajta struktúra, gráf, gyűrű stb. szerint mutatnak egymásra - mondta Dave Winer, aki az egyik legkorábbi, máig író blogger.

The Superficial

The Superficial

A rövidebb verziót (blog) Peter Merholz alkotta meg 1999 áprilisában vagy májusában a weblog we blog alakra bontásával. Ezt a főnév rövidebb alakjaként és igeként is értelmezték. A használata 1999-ben terjedt el, amit a közel azonos időben megjelenő első dedikált blogfarm-oldalak megjelenése tovább népszerűsített. Evan Williams és Meg Hourihan Pyra Labs nevű vállalata megjelentette a Bloggert, amit a Google 2003-ban felvásárolt. 2003 márciusában az Oxford English Dictionary már tartalmazta a weblog, weblogolás, weblogoló szavakat.

Titok Blog - Napiász Online

Titok Blog - Napiász Online

SztárBlog - Titok Blog - Egy közismert személyiség írja, arc, név és nem nélkül egy éven keresztül. Találdi ki, hogy ki írja, óriási nyeremények. A blogolás és a civil média nagy lendületet kapott a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után. Az eseményeket megíró civil tudósítók, a terrorizmus elleni háború témáját megbeszélő webnaplók, és a veszteségek feldolgozásában segítő blogok komoly figyelmet kaptak. A kezdetben az Instapundithoz hasonló jobboldali blogokat vonzó témában hamarosan megjelentek a baloldali álláspontot képviselő bejegyzések is, így 2003-ban a Forbes Magazin már a tág értelemben vett "háborús blogokról" közölhetett cikket. Az egyik legelső alkalom, amikor megmutatkozott, hogy a blogok képesek jelentős hatást kifejteni a blogoszférán és a neten túl is, Trentt Lott bukásának ügye. Lott Strom Thurmond előtti tisztelgésként rasszista kijelentéseket tett, ennek nyomán bloggerek korábbi Lott-idézetekkel bebizonyították, hogy nem egyedi esetről volt szó, valamint közreműködtek az ügy napirenden tartásában, amely végül - a hagyományos sajtóban is elterjedve - Lottot a szenátusi többség vezetőjének pozíciójából való lemondásra kényszerítette. 2002-re a blogolás tömegjelenséggé vált, megjelentek az eszközök használatáról és a tartalom létrehozásáról szóló útmutatók, és az egyszerűen kezelhető blogszoftverek is.

Yeeeah

Yeeeah

Yeeeah külföldi sztárok blogjai. zért a blogolás inkább a technológiáról, mint a politikáról szólt, és így a weblogokat és közösségeket működtető eszközök elterjedése összekötötte a blogolást a Nyílt Forráskód mozgalommal. Olyan írók, mint Larry Lessig és David Weinberger nem csak a blogolás népszerűsítésére használták blogjukat, hanem eltérő társadalmi modellek népszerűsítésére is. Az egyik aktuális vita témája az újságírók és a bloggerek körében, hogy a weblogolás mit jelent a hírek megjelenése és a tudósítás szempontjából. Ez a szellemi tulajdonról és a tömegmédia társadalmi szerepéről szóló kérdésekhez vezet. Sok blogger elhatárolja magát a média fő áramlatától, míg mások más csatornán kommunikáló média tagjainak érzik magukat. Sok bloggernek nagy tervei vannak, és a blogolást a Nyílt Forráskód Politika részének tekintik, vagy a politikában való részvétel növelésének lehetőségeként, így segítve a vita kereteinek meghatározását. Azonban az intézmények a blogolást a szűrő megkerülésének tekintik, és közvetlen üzeneteket juttatnak el a nyilvánossághoz.

Tuti menü