Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelvű bulvárlapok képes leírás - Bulvár.tlap.hu
részletek »

Angol nyelvű bulvárlapok - Bulvár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bulvar.tlap.hu » Angol nyelvű bulvárlapok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Canoe

Canoe

Kanadai bulvár hírek. Kanada (angolul és franciául Canada, ejtése angolul [ˈkænədə], franciául [kanada]) egy ország mely az észak-amerikai kontinens nagy részét lefedi. Az ország területe az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjed, északon pedig a Jeges-tengerig ér. Délen és északkeleten az Amerikai Egyesült Államokkal határos, a két ország közötti határ a világ leghosszabb nem védett határa. Kanada a világ második legnagyobb országa a teljes terület alapján számolva. A napjainkban Kanada által elfoglalt földön évezredekig az őslakosok különböző csoportjai éltek. A 15. század végén a britek és a franciák felfedező utakat indítottak a területre, melyeket később az atlanti parton való letelepedés követett. 1763-ban a parttól nyugatabbra fekvő földek birtoklásáért vívott hétéves háborút követően Franciaország majdnem az összes észak-amerikai gyarmatát elvesztette. 1867-ben három brit gyarmat konföderációjával létrejött Kanada, egy négy tartományból álló, szövetségi alapon szervezett domínium.

Daily Express

Daily Express

Angol pletyka lap. Anglia (angolul England, kiejtése IPA: /ˈɪŋglənd/) a Brit-sziget legismertebb területe, az Egyesült Királyság legnagyobb és legnépesebb országa, egyben az Európai Unió és a NATO tagja. Wales és Skócia határolja, melyek szintén az Egyesült Királyság részei. A többi oldalról tenger veszi körül. Nevét egy germán népcsoportról, az angolokról kapta, akik az 5. és 6. században telepedtek le ezen a területen. Legnagyobb városa London, mely egyben az Egyesült Királyság fővárosa is. Anglia a világ egyik legbefolyásosabb kulturális központja. Innen ered az angol nyelv, az anglikán egyház és az angol jogrendszer, mely számos országban alapul szolgál.

Daily Mail

Daily Mail

The Daily Mail is a British daily tabloid newspaper. First published in 1896 by Lord Northcliffe, it is the United Kingdom's second biggest-selling daily newspaper after The Sun. Its sister paper, The Mail on Sunday was launched in 1982. Scottish and Irish editions of the paper were launched in 1947 and 2006 respectively. The Daily Mail was Britain's first daily newspaper aimed at the newly-literate "lower-middle class market resulting from mass education, combining a low retail price with plenty of competitions, prizes and promotional gimmicks", and the first British paper to sell a million copies a day. It was, from the outset, a newspaper for women, being the first to provide features especially for them, and is still the only British newspaper whose readership is more than 50% female.

Bulvár magazin hírek
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós filmrendező - 93 éves volt
Ma reggel elhunyt Jancsó Miklós... Életének 93. évében péntek reggel, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Jancsó Miklós világhírű magyar filmrendező, kétszeres Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas alkotó, kiváló művész. A halálhírt Mészáros Márta filmrendező, Jancsó Miklós előző felesége és a Magyar Filmművészek Szövetsége is megerősítette az MTI-nek. A szövetség, amelynek a...
Washingtoni támadás - tucatnyi halott, köztük a támadó is: friss részletek
Washingtoni támadás - tucatnyi halott,... A támadóval együtt legkevesebb 13 halálos áldozata van annak a lövöldözésnek,...
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós büntetés ellen fellebbez az RTL Klub
Éjjel-Nappal Budapest - a több milliós... Az RTL Klub úgy döntött, hogy bíróságon támadja meg a Médiatanács...
Daily Sport and Sunday Sport

Daily Sport and Sunday Sport

The Sunday Sport is a British tabloid newspaper, published by Sport Newspapers, which was established in 1986. It has printed plainly ludicrous stories, such as a double-decker London bus being found frozen in the Antarctic ice, or a World War II bomber found on the moon. Defenders of the paper point out that it is not intended to be taken seriously. Its controversial content also includes a high quotient of softcore female nudity. It has always had a salacious edge, mirroring The Sun's page three, except spread across more of the pages. Since the departure of editor-in-chief Tony Livesey in August 2006, the paper has moved towards more showbiz content spiced with sex, glamour and unique humour. Most issues come with a free gift, whether it is free pints of lager, free downloads, free sex DVDs or even free tomato ketchup squeezy holders. Its publisher is porn magnate David Sullivan. Advertising in the Sunday Sport was once the responsibility of Sullivan's protegee Karren Brady, who went on to become managing director of Birmingham City Football Club. The current editor is Nick Appleyard, appointed in September 2007. Previous editors have included Michael Gabbert and Paul Carter.

Mirror

Mirror

Nagy Britanniai friss sztárhírek. Fővárosa London volt a Brit Birodalom központja, maga az ország pedig az ipari forradalom bölcsője. Anglia volt az első iparosodott ország és a Royal Society, az Egyesült Királyság tudományos akadémiájának otthona, mely a modern kísérletezésen alapuló tudományok megalapítója volt. Szintén ide köthető az első parlamenti demokrácia megalakulása és egyéb, a jogrendszert, közigazgatást érintő újítások is. Az Angol Királyság 1707. május 1-jéig különálló államot alkotott, ekkor azonban politikai unióra lépett a Skót Királysággal, megalakítva Nagy-Britanniát (a Walesi Hercegség már ezt megelőzően is Angliához tartozott). A brit szó eredete a kelta pretani volt, mely szigetlakókat jelent.

New York Daily News

New York Daily News

A nemzetközi New York-i média a világ néhány legrangosabb újságát, legnagyobb forgalmazó intézményét, legprofitálóbb televízióállomásait és legnagyobb stúdióit biztosítja. New York az Egyesült Államok legnagyobb médiapiaca, továbbá a világ legfőbb műsor-, zenei-, újság- és könyvterjesztője. A négy legnagyobb zenestúdió-vállalat közül háromnak itt van a székhelye. Itt készül a független amerikai filmek egy harmada és több, mint 200 újságnak és 350 magazinnak van irodája a városban. A könyvipar 25 000 embert foglalkoztat. New York globális televíziózási-, hirdetői-, zenei-, írott sajtó- és könyvterjesztési központ, továbbá a legnagyobb észak-amerikai médiapiac Los Angeles, Chicago és Toronto után. Néhány média-összetömörülés is megfigyelhető a városban, azaz az intézmények közvetlen szomszédok egymással, így a Time Warner, a News Corporation, a Hearst Corporation és a Viacom. A világ nyolc legsikeresebb reklámügynöksége közül hét székel New Yorkban. A három nemzeti, napi rendszerességgel megjelenő újság közül kettőt írnak a városban: a The Wall Street Journalt és a The New York Times-t. A szenzációhajhász napilapok királyainak a The New York Daily News és a The New York Post számít, amit Elexander Hamilton alapított 1801-ben. A város 270 nemzetiségi újságot és magazint ad ki több, mint negyven nyelven. Az El Diario La Presna New York legnépszerűbb spanyol nyelvű napilapja.

New York Post

New York Post

Az újságolvasás folyamatos csökkenése miatt még a nagyvárosokban is csak egy napilap maradt forgalomban. Ezek közül New York kivétel, ami a tíz legolvasottabb újság közül négy székhelye: The New York Times (1,1 millió példányszám), The New York Daily News (795 000 példányszám), The New York Post (650 000 példányszám) illetve a The Wall Street Journal (2,1 millió példányszám), ami az egész világra kiterjedő üzleti ügyeket tartalmazza, továbbá ez az Egyesült Államok második legolvasottabb újsága. Az El Diario La Prensa (265 000 példányszám) New York legnépszerűbb spanyol napilapja és a legrégebbi újság Amerikában. Vannak még különböző, egyes városrészekre specializálódott lapok is, mint például a The Brooklyn Daily Eagle és a The Staten Island Advance. Az ingázók legkedveltebb napilapja az amNewYork, a Hoy és a Metro.

People

People

People (original name People Weekly) is a weekly American magazine of celebrity and human-interest stories, published by Time Inc. As of 2006, it has a circulation of 3.75 million and revenue expected to top $1.5 billion. It was named "Magazine of the Year" by Advertising Age in October 2005, for excellence in editorial, circulation and advertising. People ranked #6 on Advertising Age's annual "A-list" and #3 on Adweek's "Brand Blazers" list in October 2006. The magazine runs a roughly 50/50 mix of celebrity and human-interest stories. People's editors claim to refrain from printing pure celebrity gossip, enough so to lead celebrity publicists to propose exclusives to the magazine, evidence of what one staffer calls a "publicist-friendly strategy." People has a website, http://www.people.com, which focuses exclusively on celebrity news. In February 2007, the website drew 39.6 million page views "within a day" of the Golden Globes. However "the mother ship of Oscar coverage" broke a site record with 51.7 million page views on the day after the Oscars, beating the previous record set just a month before from the Golden Globes. People is perhaps best known for its yearly special issues naming "Most Beautiful People", "The Best Dressed", and "The Sexiest Man Alive".

The Daily Record

The Daily Record

Angol szárhírek, pletykák, bulvárhírek. Anglia igen gazdag kulturális értékekben, mely magában foglalja mind a régmúlt örökségeit, mind az új értékeket. Anglia modern kultúráját néha nehéz külön jellemezni, vagy akárcsak tisztán elkülöníteni az Egyesült Királyság jellemzőitől. Létezik mégis valamiféle önálló történelmi, tradicionális angol kultúra sajátos regionális jellegzetességekkel. Anglia kulturális öröksége kormányzati tényező, tekintettel a fontos helytörténeti értékeket képviselő épületek és területek hangsúlyozottan lelkiismeretes felügyeletére. A British Múzeum, a Brit Könyvtár és a Nemzeti Galéria a világ egyik legnagyobb gyűjteményével rendelkezik.

Hirdetés
The Sun

The Sun

The Sun is a monthly American magazine of essays, interviews, short stories, poems, and photography. The Sun is independent and free of advertising. Founded in 1974 by Sy Safransky, who first sold the magazine on the streets of Chapel Hill, North Carolina, today The Sun is a national publication with nearly 70,000 subscribers in the U.S. and around the world. Writing from The Sun has won the Pushcart Prize; been featured on National Public Radio; and appeared in Best American Essays and Best American Short Stories anthologies. Upon presenting The Sun its Alternative Press Award for General Excellence, Utne Reader said: 'No other magazine provides quite the same atmosphere of intimacy as The Sun. It's a magazine completely unlike any other, always personal, always meaningful, always unexpected.'

Weekly World News

Weekly World News

Weekly World News Angol nyelvű sztárhírek. A város nagy múlttal rendelkezik a magazinok terén is. A 19. században olyan magazinok terjedtek el, mint a Harper's Weekly ("a civilizáció magazinja"), a St. Nicholas Magazine (úttörő gyerekek magazinja), és a Collier's Weekly, amit Upton Sinclair és Ernest Hemingway is szerkesztett. Milton Glaser és Clay Felker 1968-ban alapította meg a New York Magazine-t, ami az első életmód-magazinnak számít. Az 1925-ös The New Yorker heti rendszerességgel jelent meg művészeti, irodalmi és sajtóhírekkel.

Tuti menü